YouAsMe is een fashionstore waar je als ware shopaholic je hart op kunt halen. De mix van de intimiteit van een dorp gekoppeld aan het merken aanbod van een stad. Zodra je de winkel binnenstapt voel je je op je gemak door de huiselijke sfeer. Het gezellige team van 7 meiden helpen jou graag om een leuke outfit samen te stellen, maar uiteraard ben je ook van harte welkom om zelf lekker rond te snuffelen. Direct naast de winkel ligt een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.
In 2008 begonnen met sieraden, maar sinds 11 jaar uitgegroeid tot een volledige winkel van 150m2 met kleding, sieraden en tassen. Je kan van top tot teen gestyled de deur uit.

Helaas kunnen wij niet alles op onze webwinkel zetten, maar we zullen elke week nieuwe gewilde items erop zetten. Zie je toch nog iets anders op Instagram stuur ons dan een Whats App..!!

Een sterk punt van YouAsMe is het origineel ingepakte kado en de graag gewilde kadobon; dus heb je zelf eigenlijk even niks nodig maar ben je wel op zoek naar een leuk kado? Verras iemand met een fashion-item van YouAsMe!

© 2009 - 2024 YouAsMe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel